Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


Hozzávalók:

30 dkg hideg mascarpone vagy krémsajt

12,5 dkg almaszósz

8 dkg cukor

2x fél teáskanál fahéj

1 teáskanál csavart citromlé

25 dkg tejszínhab

kb. 35 babapiskóta

1,2 dl tej,

Elkészítés:

Keverjük simára a hideg mascarponét, adjuk hozzá az almaszószt, a cukrot, a citromlét és a fahéjat. Óvatosan forgassuk bele a felvert tejszínt.

Keverjük össze a tejet a fél teáskanál fahéjjal, és locsoljuk meg vele a babapiskótákat.

Tegyük egy jénai tálba rétegesen a babapiskótát és a krémet, úgy, hogy felülre krém kerüljön.

A tetejét szórjuk meg fahéjjal és esetleg kakaóval is.

Legalább két órára tegyük a hűtőbe, majd tálaljuk.


Elkészítési idő: 150 perc


 

Hozzászólások

Hozzászólás megtekintése

Hozzászólások megtekintése

Nincs új bejegyzés.