Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


Tiramisu mascarpone nélkül

Hozzávalók:


  • 2 csomag babapiskóta
  • 2 x 2,5 dl habtejszín
  • 25 dkg natúr vajkrém
  • 2 csomag vaníliás cukor
  • 15 dkg kristálycukor
  • 2 dl hideg kávé
  • instant kakaópor a tetejére
  • 2 ek amaretto

  • Elkészítés:  Összedolgozom a vajkrémet ,a 2x 2,5dl habtejszínt,  a cukrot, a vaníliás cukrot, az amarettot kézi mixerrel. A piskótákat egyenként a kávéba mártom .Egy hosszúkás nagy jénai tálba sorba rakom őket.  Ha egy sor kész van, ráöntöm a tejszínes krém felét, majd megint a piskóta következik, végül krémmel befedem. A tetejét bőven megszórom kakaóval.  Legalább egy órára hűtőbe tesszük.

     

     

    Hozzászólások

    Hozzászólás megtekintése

    Hozzászólások megtekintése

    kérdés

    (istván, 2010.01.30 23:19)

    Lehet hogy hülye kérdés de előtte atejszínhabot fel kelll verni vagy simán összekeverni a többi alapanyaggal???előre is köszönöm

    gujdarorsi@gmail.com

    (Gujdár Orsolya, 2009.10.18 08:53)

    Hello!!
    Nagyon jó volt!! köszi a receptet!!