Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


 

  • Hozzávalók: 25 dkg túró
    20 dkg porcukor
    1 pohár tejföl
    1/2 dl kávélikõr
    kb. 30 db babapiskóta
    1 kis üveg kandírozott cseresznye
    2 dl meggy dzsem

     

  • Elkészítés: Keverjük habosra a túrót, a porcukrot és a tejfölt. A babapiskótát tördeljük össze, majd locsoljuk meg a kávélikõrrel. A kandírozott cseresznyét keverjük el a meggy dzsemmel. Kehelypohár aljára tegyünk túrót, rá cseresznyét, rá piskótát, majd megint túrót, piskótát és cseresznyét. A tetejére kevés túró kerüljön. 2-3 órára állítsuk hûtõbe.
  • Díszítésként tetejét szórjuk meg reszelt csokoládéval, és rakjunk rá 1-2 mentalevelet.

     

     

    www.vatera.hu

  •  

    Hozzászólások

    Hozzászólás megtekintése

    Hozzászólások megtekintése

    Nincs új bejegyzés.